fredag 10. mai 2013

Forventninger. Forberedelser til Norgestreffet 2013


I noen måneder har det vært bestemt at jeg skal dra på Norgesteffet for MC på Lista sammen med noe flere i MC klubben vår. I utgangspunktet var det tenkt som en jentetur med tre av jentene som kjører mc skulle ta sammen. Vi planla å ta Hurtigruten ned til Trondheim for så å kjøre videre til Lista. Hjem tenkte vi å ta Vestlandet med Trollstigen. I utgangspunktet bare bruke en uke på det, men etter en stund kom vi nesten opp i 14 dager på hjul. Planen er å avslutte med Harstadtreffet uken etter Norgestreffet :-)

Argumentet for å ta Hurtigruten så langt som til Trondheim var at det enda er vår og muligheter for snø eller is på fjellovergangene er sannsynlig. I tillegg var det selvfølgelig det sosiale aspektet med hyggelig tur uten kjøreforpliktelser på Hurtigruten tungveiende.

Underveis i planleggingen bestemte fler av de andre seg i klubben for å gjøre det samme, det hørtes trivelig ut at vi fikk selskap og at vi kunne kjøre sammen. En dag tidligere ble plutselig til 4 dager tidligere. Det har vært diverse møter, nettaktivitet for å planlegge å avklare, glede seg sammen og rett og slett nyte forventningene til turen sammen. Å planlegge en såpass lang tur sammen har gjort at vintermånedene har gått raskere.

Nå er det stort sett bare å kjøpe inn regndress og gå til innkjøp av nytt ullundertøysett med de rette kvalifikasjonene (varmt, med farger og tynt). Det er ikke så lett å finne rett utstyr, men heller til å kjøpe Spidi regndrakt og noe ullundertøy som det er litt farge. Det kan se ut som man må til Bodø for å få det til, alternativet er Sortland.
Planlegger også sette opp navigasjonssystem på sykkelen slik at det er lett å få styring med diverse (kommer sikkert et eget blogginnlegg på dette når det er gjort).Må laste ned kart og instalere det på nettbrettet, nye musikklister må lages og legges over.
Dermed er det bare selve pakkingen som er igjen før turen er en realitet.

Ellers er det gjort noen andre forberedelser tidlige i vinter:

Nye dekk på sykkelen
Ny olje
Overhaling i vinter for å stille sylindre.
Sjekker at alle ledninger og lys fungerer.
Innkjøp og monter av nye skjerm.
Mc vest i skinn er kjøpt inn.
Nytt ryggmerke er innkjøpt (litt mindre en det originale).
Koffertsette er nyoverhalt og pusset.
Billetter til Hurtigruten er bestilt og betalt.
Permisjon ble søkt om og innvilget fra min leder (kjekt å ha avspasering til gode).
Pakkeliste er så smått kommet på plass (vanskelig å pakke når man har liten plass å fordele ting på, hver ting overveies nøye).
Påmeldingsskjemaene er skrevet ut og fylt ut.
Innmelding er betalt og oblat mottatt (dette gjør innsjekkingen letter).
Gått over og jobbet inn div. oppgaver slik at det ikke blir krise på jobb når jeg blir borte 14 dager i strekk.

Det meste er på plass så det er bare å vente på at dagene skal gå slik at man kan kjøre til kaia og innkvartere seg på båten. De neste 21 dagene er det bare å glede seg.:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar