De tre nedenfor liggende oppskriftene i lag. Nydelig middag og kvelds. |
Reker i fløtesaus
en - 1/2 pakke store reker (ferdig pillet, fryst).
2 dl fløte
1 tomat
purreløk i små biter
Kok opp fløten, ha i purre, de fryste rekene og rør rundt.
ha i en hakket tomat, rør rundt.
Kok opp og ta av platen.
Ha i pepper og eventuelt krydder du liker (hvitløk, cilli).
Du kan også bruke kokte grønnsker. |
Mos dem og tilsett krydder. |
to poser blomkål og brokkoli, fryst.
smør
pepper og salt
1/2 dl fløte
Jeg satte innholdet i stekeovnen i en ildfast form. hadde på litt salt og pepper, og smør.
Der stor det i 20 min.
Så hadde jeg det i en bolle og moste det med en stavmikser sammen med ca. en halv dl fløte
smakte til med pepper og salt.
Rensk avokadoen, ha dem i en bolle. |
3-4 advokado
ca 1/2 sitronsaft
2 ts hvitløk
cilli etter smak. (jeg liker den strek)
pepper og salt
Paprikapulver
Tilsette krydder. Du kan godt ha litt løk oppi om du liker det. |
Mos dem med en stavmikser eller bruk en food-prosessor. Tilsette krydder og sitron (ca en halv sitron eller lime). |
Dagens trening: Tur sammen med Liv i heia ovenfor dem. 60 min med koselig fjelltur.
dagens motivasjon: Nydelig vær.
dagens utfordring: Unngå is. Har så lyst på is så etter kveldsmat ble det en lavkarbo hjemmelaget en.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar